* Interventie wagen 1:

Deze wagen is uitgerust voor het vervoeren van honden, poezen, pluimvee en kleine neerhofdieren. Ook beschikt deze wagen van Airco voor de dieren achteraan zodat ze in de zomer in de koelte kunnen vervoerd worden. Ook kunnen we mededelen dat deze wagen vooraan ook beschikt over een PC, internet en chiplezer zodat we de dieren onmiddellijk ook terug bij de eigenaar kunnen doen indien de gegevens op de chip juist zijn. Zoals je ziet op de foto is deze wagen ook uitgerust met alle nieuwe snufjes van veiligheid voor mens en dier. De mensen die met deze wagen rijden hebben ook een diploma op zak voor de eerste zorgen te geven aan de gewonde dieren. daarom noemen we deze wagen ook de dierenambulance.

Deze rijdt overal rond in ons werkgebied. en dat van 8u tot 21u en dat 7 op 7 ( indien nodig voor een ongeval of gewond dier ook in de nacht

* Interventiewagen 2 :

Deze wagen is dan ook uitgerust voor het vervoeren van honden, poezen, pluimvee en neerhofdieren. Indien het over paarden of andere grote dieren gaat dan heeft deze wagen hulp van onze paardentrailer.  Deze rijdt overal rond in ons werkgebied en dat elke nacht van 21u tot 8u , terug 7 op 7.

Deze twee voertuigen zijn in onderhoud bij onze hoofdsponsor en dat is garage Van-Gi Devos uit Waregem.

 

We hebben deze garage bewust gekozen wegens we eens een panne of iets hebben aan de wagens dat we onmiddellijk langs mogen gaan en dat ze onmiddellijk hersteld worden. want zoals jullie weten hebben we redelijk wat gemeenten en kunnen we deze wagens bijna niet missen.  daarvoor danken we heel erg onze Hoofdsponsor voor de snelle en super service we hebben.