Wandelreglement​​

1.   Er kan gewandeld worden met de honden tijdens de openingsdagen dit vanaf 13u30 . De dieren dienen terug binnen te zijn om 15u00.

2.   De wandelaar dient ten minste 16 jaar oud te zijn of in begeleiding te zijn van een volwassen persoon. De volwassen persoon is verantwoordelijk tijdens de wandeling.

3.   De wandelaar moet voor het vertrekken zijn/haar gegevens achterlaten in het opvangcentrum.

4.   De wandelaar dient tijdens de wandeling telefonisch bereikbaar te zijn via het nummer op de wandelkaart of een nummer vooraf opgegeven.

5.   De keuze van de hond gebeurt door de verantwoordelijke van het asiel. De toestemming tot wandelen kan men enkel verkrijgen van de verantwoordelijke van het dierenopvangcentrum.

6. Eigen dieren meebrengen is niet toegestaan tijdens de wandeling. (of moet er toelating gevraagd worden vooraf)

7.   De honden worden altijd aan de leiband gehouden en mogen in geen enkel geval loslopen! Er wordt afstand gehouden tussen de dieren. De honden worden niet doorgegeven aan andere wandelaars of aan onbekenden.

8.   De private eigendommen dienen gerespecteerd te worden.

9.   Iedere wandelaar is verplicht om een poepzakje bij te hebben. Deze kunnen verkregen worden in het opvangcentrum. De uitwerpselen dienen onmiddellijk opgeruimd te worden in de mate van mogelijke.

10.  Bij het niet naleven van voorgenoemde voorwaarden kan de wandelkaart onmiddellijk worden ingetrokken of kunnen wandelingen geweigerd worden.