Hallo iedereen, 

Ik ben juul en ben al een oude rakker, maar volgens de dierenarts ben ik kerngezond Ik wil wel eens mijn verhaal doen naar jullie toe ! 
Ik had een gezin maar op oudejaarsavond was de hel losgebarsten en ben ik heel bang weg gelopen van huis door dit verdomde vuurwerk. 
Ik vond mijn weg niet terug en de mensen van Folyfoot hebben alles gedaan voor mijn baasjes terug te vinden maar helaas had ik geen chip of tattoo, dus kosten ze maar afwachten tot er iemand belde die me miste. 
Na een dag of 4 begonnen me verzorgers zich af te vragen waarom er toch niemand belde voor mij  . Ik dacht dat ik graag gezien was maar zo zie je dat je ook bedrogen kan zijn want mijn vroegere baasjes laten me gewoon stikken en laten me in het opvangcentrum. Nu na mijn wettelijke termijn gaan de mensen op zoek naar een nieuwe warme thuis waar ik wel welkom ben . Ik ben donderdag 17.01.2019 helemaal onderzocht geweest van kop tot teen van de lieve dierenarts en het resultaat was dat ik kerngezond was, en hebben dan ook maar een datum gekozen voor mijn leeftijd. 
Deze klopt natuurlijk niet wat ze wisten niet hoe oud ik was, maar de dierenarts zal er niet ver naast zitten.... Ik heb dan ook al mijn spuiten enz gekregen en heb dan ook lekker geslapen. de dag erna is de school de Kleine wereld op bezoek geweest en wat was dat fijn  ik was de knuffelhond van alle kindjes, ik kan zeker overweg met kinderen en andere honden. Want ik ga dagelijks gaan wandelen en als ik mee moet met een andere hond dan doe ik dat ook graag. Ik laat het jong geweld maar doen en ik loop rustig mee . moet toch iemand zijn verstand gebruiken e hihi. maar nu ik al van 1 jan in het asiel verblijf zou ik wel willen terug naar een gezin gaan waar ik de liefde kan geven dat ik wil en ook natuurlijk de liefde terug krijgen. Ik zal jullie zeker niet teleurstellen want ik ben een hele lieve loebas, want dat hoor ik veel in het opvangcentrum dus ik vermoed dat dat wel over mij zal gaan hihi. Wie wil me nog een kans geven ? ik zal zeker mijn best doen!! dat beloof ik plechtig op mijn vier pootjes.ik ben de mensen van het asiel ook heel dankbaar want ik krijg daar de liefde en zorgen dat ik nodig heb, maar deze mensen kunnen ook niet alles en moeten hun aandacht verdelen. 

wie me een kans wil geven mag een mailtje sturen naar adoptie@folyfoot.be of bellen naar 0032477741304 

ik hoop tot binnenkort !! 

dikke lebber, 
Juul