Hallo hier ben ik weer,

Ik heb de operatie goed doorstaan en ben al helemaal de oude Dixi zoals ze me kennen in het opvangcentrum. Ik mag terug gaan wandelen en weer spelen met de verzorgers. 
Ik heb ook slecht nieuws maar ook super nieuws. Zal eerst beginnen met het slechte nieuws want de verzorgers waren allemaal een beetje verschoten, maar met een knuffeltje van mij zijn ze er weer bovenop. Deze ochtend hebben we de resultaten gekregen van mijn gezwel (die weggenomen is en dat met dank aan alle mensen die geholpen hebben voor het bedrag bijeen te sparen, we hebben 500€ verzameld voor alle kosten te dekken voor mijn verzorging 😍👍) 
Nu mijn gezwel was kwaadaardig ... maar niet panikeren mensen het goede nieuws is dat alles weggesneden is en dat met dank aan onze lieve dierenarts ! 
Wel moet ik ieder jaar op controle gaan voor eens me grondig te laten onderzoeken, maar dat kan geen probleem zijn voor mijn toekomstige baasjes. Ik moet toch elk jaar gaan voor mijn jaarlijkse spuitje, dus dan kan ik direct een check up krijgen. 
Nu ben ik helemaal klaar voor te vertrekken naar een nieuwe thuis en hoop ik snel een baasje te vinden die niet bang is dat ik kanker heb gehad ! 
Jaja: GEHAD zeg ik, want alles is mooi weg !!!

Wie wil me een kans geven op een warme mand? Ik zal je heel dankbaar zijn en jullie veel knuffels en liefde geven. Dus wie wil me een bezoekje brengen ? 
Je kan een afspraak maken via info@folyfoot.be of bellen naar het nummer 0032477741304

Vele likjes en knuffels 
Dixi