Steun Billy

Billy zoals hij nu is :-) 

Billy zoals hij binnen is gekomen in Augustus 2019

Mag ik jullie voorstellen aan onze Billy.


Billy is een franse bulldog en werd bij ons binnengebracht begin Aug 2019 omdat hij heel verwaarloosd was. Hij is dus een beslagname.


Hij zit al een tijdje bij ons in het asiel en is al heel goed aangesterkt en een enthousiaste kerel geworden die echt wel op zijn dagelijkse wandeling staat. Maar Billy heeft een huidprobleem. Hij heeft last van gistingen en moet daarvoor medicatie krijgen en hypoallergene voeding krijgen.


Aangezien Billy niet kan geplaatst worden, zouden wij graag een oproep doen naar jullie om er te helpen voor zorgen dat Billy zijn hypoallergene voeding verder kan krijgen en zijn medicatie ook.

Dat kan door een centje te storten op onze rekening met vermelding Billy.


Waarom kan Billy niet geplaatst worden? Billy heeft ook kanker, een operatie kan er niks meer aandoen, en dat wegens de kanker is uitgezaaid. hij krijgt pijnmedicatie ook en we weten niet hoelang hij het nog gaat volhouden.


Billy heeft ook wel een speciaal karakter en durft al eens bijten uit het niets. Hij voelt zich goed bij ons en willen dit zo houden en niet opnieuw de stress geven van te "verhuizen" want stress is zeker niet goed voor hem.


Dus wie onze Billy wil helpen kan dat via een centje te storten op rekening BE45 1196 0063 0689 Bic : CTBK BE BX


Billy vanaf nu onze mascotte zal jullie heel dankbaar zijn!!

hieronder kan je de filmpjes volgen dat we maken van Billy 

klik en bekijk het filmpje

klik op en bekijk het filmpje

klik hier en bekijk het filmpje

klik hier en bekijk het filmpje

klik hier en bekijk het filmpje

klik hier en bekijk het filmpje