31/10/2018

20/07/2018

Met fierheid kunnen we melden dat we vanaf vandaag het erkenningscertificaat hebben gekregen van van FOD, onze vorige liep nog tot 28aug 2018 en vanaf vandaag hebben we de verlening gekregen voor onbepaalde tijd 😊. Hebben de controle met fierheid doorstaan zonder opmerkingen 😊.

Ook hierbij bedankt ik alle gemeenten, steden en politiezone’s die samenwerken met ons en ons het vertrouwen geven in hun gemeenten over het welzijn van de dieren! Natuurlijk mag ik onze vrijwilligers niet vergeten,

21/06/2018

 

Beste dierenvrienden, 

Deze week hebben we onverwacht bezoek gekregen van de mensen van dierenrecht vzw.

Dit was een aangename verrassing we kunnen zeggen dat alles heel goed verlopen is tijdens deze controle .

Wij kunnen dan ook met enige fierheid zeggen dat we de controle goed doorlopen hebben en dat we ons certificaat van dierenrecht vzw hebben mogen ontvangen hebben. 

06/04/2018

Met trots kunnen wij melden dat wij vanaf 06/04/2018 opnieuw beschikken over een dierenambulance die we kunnen inzetten om zieke dieren op te halen.

Ook beschikken wij over een diploma dierenartsassistent en kunnen wij indien nodig meteen de eerste zorgen toedienen aan dieren in nood.

Onze dierenambulance is uitgerust met al het nodige materiaal om de dieren te helpen.

Een kijkje in onze dierenambulance, plaats voor 3 honden, 2 poezen en ook een plaats voorzien voor de gewonde dieren die moeten liggen en vervoerd moeten worden met steunen voor hun baxters of eender wat.

Deze dierenambulance wordt bemand met een medewerker die de eerste hulp kan bieden aan de dieren tot bij de dierenarts of tot er een dierenarts ter plaatse is.

Deze wordt enkel maar op baan gestuurd in opdracht van de politiediensten en niet voor particulieren. Dus enkel bij ongevallen, enz...

Ook zullen we zo nu en dan nuttige weetjes op onze pagina plaatsen voor de eerste zorgen te kunnen geven thuis voor jullie dieren.