André

Dag Folyfoot
Tijdens deze coronadagen is het wel leuk om goed nieuws te krijgen.
Het is nu een jaar geleden dat Baziel (nu André of Dré'ke) bij ons kwam wonen.
Wat een jaar! Van een bang hondje dat niet alleen in de tuin wilde zijn en de deuren kapot krabde door zijn verlatingsangst naar een dominant, energiek kereltje dat durfde uit te vliegen naar mannen en andere dieren. We hebben met momenten met de handen in het haar gezeten.
Na een dik half jaar hondenschool, veel tijd, liefde, geduld en heel consequent te zijn, begonnen we een ander hondje te zien.
Ondertussen hebben we een, nog steeds heel energieke, gezinshond, die zijn plekje hier echt gevonden heeft en we zeker niet meer zouden kunnen missen. 😍

Samco

Hey jurgen, even al een update van Samco. Eigenlijk vanaf gisteren was hij meteen thuis. Heel rustig heel braaf naar ons toe en de kinderen. Vorige nacht op onze kamer geslapen op zijn kussen en deken maar toch af en toe eens aanstalten maken om in bed te komen liggen en zelfs ja hoor twee keer in bed gesprongen en echte dog manieren ik lig neer en probeer me maar eens met mijn 40 kg te verduwen of eruit te krijgen. Vandaag meteen met veel plezier in de auto naar nieuwe huis. Waar hij natuurlijk steeds achter ons moest lopen en erbij zijn en de tuin volledig verkennen. Dus alles gaat super goed! Een pracht van een hond op alle vlak. Dikke merci

Remmel

Hoi hoi

 

Met mij gaat alles goed! Ondertussen ben ik al weer 3 jaartjes bij jullie weg. Ik leef een konings leven bij mijn nieuwe baasje. We hebben een flinke familie uitbreiding gehad. Wij leven in een groot sport gezin, maar ik heb zeker niets te klagen! 

 

Groetjes Remmel

Amedee

Onze prachtige jongen Amedee (voorheen Deez uit het asiel),samen gelukkig met zijn broer en zussen!

Juul

Hallo!
Juul is goed thuisgekomen.
Na een beetje rondsnuffelen, voelde hij zich al onmiddellijk thuis.
Hij heeft al de buurt wat kunnen ontdekken tijdens zijn eerste wandeling. Andere hondjes vindt hij wel niet zo tof.
Maar hij geniet er erg van om te spelen met zijn nieuw speelgoed.
We houden u zeker nog verder op de hoogte!
Groetjes
Cindy&Jens

Florre

Hallo hier ben ik dan den Jack van Folyfoot :-) maar nu noem ik Florre . Ik ben een echt team aan het worden met mijn vrouwke. De eerste week was ik echt boos en konden ze niets met mij doen hihi ik moest niemand hebben en ik wilde alleen zijn. Maar mijn vrouwke gaf niet op !! en ze begon een kleine oorlog met mij hihi en ja hoor ik heb rap de witte vlag uitgehangen. En nu zijn we twee handen op één buik :-), Ik speel en ravot heel graag buiten en dat tussen de buien door. Maar eens binnen lig ik me in de zetel of op mijn kussen. en ja hoor wat een leven heb ik toch nu gekregen van het vrouwke. Ik ben ze eeuwig dankbaar aan mijn vrouwke dat ze niet op gaf en dat ze doorgebeten heeft en dat op aanraden van de lieve mensen van Folyfoot. zo nu ben ik uitverteld en ga ik verder slapen. tot de volgende keer :-) 

dikke poot van Florre 

Maurice

Goeiemorgen allemaal 😊
Maurice
Een van de pappies uit het nestje van mama Fleur
Ze werden gevonden bij een boer onder zijn schuur. Mama was een zwervertje
We hebben Mauruce geadopteerd in mei 2015
Er waren nog 3 pups ... iemand idee hoe het gaat met Maurice zijn broertjes en zusje
1 broertje diesel werd geadopteerd door Julie en haar man en zien we soms eens
Groetjes Maurice en zijn baasjes

Wolf

Pup nr 3 van het nestje uit 2014 😁πŸ₯°πŸ₯°
Ook hier is r ééntje jarig vandaag! Wolf, ook één van de pups! Sinds 2 jaar een hecht team met zusje 'Beer'!

Damen

Pupje nr2 uit het jarige nestje van vandaag 😁πŸ₯°πŸ₯°
Ook Damen (Amaretto) is één van het golden retrieverxbauceron nestje. Hij is echt de liefste en vormt het beste team met onze Duitse Herder Louna!

Diego

Goeiemorgen 😊 benieuwd of er nog pups van dit nestje tevoorschijn gaan komen 😁😍

Hej, hej! Vandaag zijn de kruising golden retriever x beauceron "pups" weer jarig. Al 6 jaar ondertussen! Wat gaat de tijd snel 😁 met Diego gaat het nog steeds goed! Het is een echte vechter, hij heeft in november vorig jaar een aanrijding gehad en een zware revalidatie achter de rug maar we hebben hem gelukkig nog! Ben ook benieuwd naar hoe het nog met de andere hondjes uit dat nest toen gaat. Vele groetjes van Diego & Ilona

Casper

Vanavond hebben we nog een reeks foto's gekregen van Casper die in een opvanggezin gezeten heeft en nu bij zijn nieuw vrouwke :-) onze missie is geslaagd. we danken iedereen voor vertrouwen zowel oude eigenaars als nieuwe en zeker niet te vergeten het opvanggezin

 

 

Klik hiernaast voor het filmpje 

Pitoe

Pitouke is nu 2jaar bij ons heeft een mooie pels gekregen een echte Westie wat een lieverd wat zijn wij er blij mee

Pjortr

Pjotr petotr (of gewoon Pjotr) kwam in november bij ons wonen... We zochten een vriendje voor onze maine coone, die toch maar steeds zielig uit het venster keek als we naar t werk vertrokken. Ons eerste kat, genaamd Poes, was namelijk nog niet klaar voor een vriendschapsrelatie met Pavlov de maine coone... Gelukkig was Pjotr dat wel!!! Pjotr, een rosse kater van poezenopvang Folyfoot uit Waregem. Hij werd met het flesje grootgebracht en kreeg heeeeeel veel liefde. Dat merken we wel, want Pjotr is super aanhankelijk, komt bij ons liggen in de vreemdste posities en moet én zal snachts bovenop mij liggen. Hij wil altijd overal bij zijn en is super nieuwsgierig. Hij heeft super veel energie en haalt dit uit micro slaapjes van tien minuten. Als de speelschuif open gaat of je loopt per ongeluk tegen een balletje aan, schiet hij wakker en staat hij weer paraat. Miauwen deed hij eerst niet, maar nu zijn grote (echt grote) vriend Pavlov het af en toe voor doet, miauwt Pjotr ook en dat is enorm schattig. Ze spelen met elkaar, ze wassen elkaar, ze gaan op ontdekkingstocht samen (lees: alle kleren uit de kleerkast trekken). Het is een onafscheidelijk duo geworden. En maar goed ook, want Poes heeft geen interesse en wil lekker solo haar kattenleven verder zetten

 

 

Filmpje op YouTube bekijken kan op de volgende link hiernaast :-) 

Loebas

 

 

Hallo
Hierbij enkele foto’s van loebas alles gaat heel goed met hem, hij is heel lief en luistert heel goed, hij heeft hier zijne draai al gevonden
Mvg

Luna

 

 

 

 

 

Onze luna is bijna 3 maandjes bij ons !
Nog geen dag spijt ... zo lief beestje
En met mij zoontje is ze dikke vriendjes 😍

Indra

Klik hier om een tekst te typen.

Hallo Jürgen, vanmiddag met Indra en haar vrienden naar het bos geweest. En daar bedacht ik me dat het de hoogste tijd is om een update te geven.

Indra woont nu zo’n 4 maanden bij ons en ze heeft het geweldig naar haar zin. Ze kan heel goed met alle 5 honden opschieten. We noemen haar vaak gekscherend ‘queen mom’. Als er ‘kattenkwaad’ uitgehaald wordt dan is Indra de aanvoerder en de anderen voeren het graag uit. Even een kat plagen bijvoorbeeld.

Indra vindt het geweldig om mee te gaan naar t bos samen met senior Enzo en puppy Indy. Ook met de paarden naar de wei brengen gaat ze altijd mee.
Indra is een erg dankbaar hondje. Ze smikkelt elke morgen van een kommetje volle Franse kwark. En op vrijdag krijgen alle honden ook een frikandel. Gekke Hollanders hoor ik haar denken
Verder vraagt ze niet veel, ze is tevreden met haar brokken. Om het bewegen en opstaan te vergemakkelijken krijgt ze elke dag Metacam (pijnstiller. Gezien haar leeftijd niet zo raar, in april wordt ze 11 jaar en ik hoop dat we nog heel veel wandelingetjes mogen maken.

Ik stuur je zo ook een paar foto’s. Als je het leuk vindt dan kun je eea plaatsen op jullie Facebook pagina
Groeten
Yvonne

Nala

Wat een mijlpaal bereikt vandaag! Mijn lieve Nala is voor de eerste keer in bijna 2! jaar bij mij in de zetel komen zitten. Even terugspoelen.. . In mei zal het 2 jaar zijn dat ik mijn Nala geadopteerd heb uit Honden en Poezenopvang Folyfoot . Ik zag haar voor het eerst op een opendeurdag. Jürgen Naert zette mij altijd binnen bij de dieren als ik kwam helpen. Iedereen die mij kent weet dat dit enorm “gevaarlijk” is omdat ik verzot ben op alle dieren en ze allemaal mee zou willen nemen. Maar nu was ik nog meer op slag verliefd dan anders. Ze gaf mij zo’n speciaal gevoel. De beslissing was dus ook snel gemaakt, ze mocht mee met haar nieuwe “moetje” naar haar “fur”ever home. We weten eigenlijk niets van Nala, niet van waar of wie ze komt, hoe oud ze is .. . Mijn Nalamie is al van dag 1 een super lieve poes. Alleen schuchter.. . Maar gaande weg groeide een band tussen haar en mij. Elke dag werden we meer en meer een team. Van andere mensen houdt ze niet zo, maar wij hebben een onbreekbare band, waar ik ook ga, ze volgt me overal. Altijd aan mijn zijde in huis. Ze is ze geen “oppak” poes of mee in zetel of bed poes, wat ik jammer vond/vind, maar ik wilde ze tot niets pushen, dus liet haar op de vensterbank, mandje, matje, .. naast mij, haar laten doen waar zij zich goed bij voelt.
Vandaag kwam ze, zoals ze wel vaker doet naast mij ad zetel staan, dan moet ik haar aaien, dus zoals altijd deed ik dat, tot ze zelf in de zetel sprong en ging liggen! Wauw .. . Ik werd er stil van. Voor velen zal het stom klinken, maar ik vind dit fantastisch! Ik ben niet in alles geslaagd waar ik in wilde slagen en het leven loopt niet altijd zoals je verwacht of zoals je het wilt. Zij heeft waarschijnlijk ook ooit een ander leven gekend. Maar kijk waar we nu staan.. . Zoveel gebeurd in 2 jaar, maar ons Nalamie en ik zijn sterker dan ooit (en Noega ook niet te vergeten). Dieren zijn zo speciaal.. . So adopt don’t shop. Je krijgt er in elk geval eindeloze liefde voor terug in de plaats .. . ❀️

Lotus en Zoe

dat zijn twee poezen dat we geplaatst hebben bij lieve mensen waar de dieren hun alles is, geniet mee van het mooie filmpje :-)

poubelle (zarra)

Poubelle...(Formely known as Zarra ), vorige week bij jullie geadopteerd als heel schuchter bang hondje... voelt zich zo te zien fantastisch. Ze is geen moment schuchter geweest, en geniet van haar nieuwe leven.

Kenai

🀩🀩🀩🀩

 

Kenai is direct thuis, luistert zeer goed en is zo lief. Super bedankt 😊

Floffy

πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°
In 2005 kwamen wij bij jullie op bezoek.
2 kleine shih tzu's in een super grote mand.
1tje deed zo hard zijn best om er uit te geraken. Maar volhardend zou hij ons komen begroeten.
Ik was op slag verliefd. Dit was voorbestemd.
We moesten niet nadenken en namen hem mee.
Zo'n schattig beestje, 'een sjettebol' werd hij genoemd. Vanwaar komt hij vroegen ze.
Mijn antwoord was floffyfoot. Neen zei mijn man, follyfoot.
Zijn naam was gekozen.
Het dappere hondje werd Floffy genaamd.
Na 2 zware operaties is hij nog altijd even dapper. Dankbaar, zo dankbaar zei de dierenarts, dat heeft ze nog nooit meegemaakt.
Tis een schatje, door iedereen graag gezien. Floffy is met zijn gat in de boter gevallen. 😊
Ik hoop dat ik ons floffy tje nog een tijdje bij ons mag houden.
Dankjewel Follyfoot om mij mijn zielsmaatje te geven.

Sara

Bedankt Jürgen om ons zo een brave en verstandige Sara te bezorgen, bij ons sedert 3.6.2016

Rambo

Groetjes van Jupiter. Zijn roepnaam is Rambo naar zijn broertje genaamd. Rambo Jupiter op zijn boekje. Hij groeit als kool, en luistert al goed. Commando voet, zit en pootje geven kent hij als de beste. Wandelen is nog niet echt zijn ding, maar verkent graag nieuwe omgevingen. Hij heeft een super gps systeem en vind als de beste thuis en de auto terug. Zijn zindelijkheid is bijna al dik ok. Gaat graag mee in de auto. Groetjes aan zijn broertje en zusjes en aan de lieve folyfoot mensen. Groetjes Rambo en Nicole

Nootje

 

 

 

 

 

 

 

 

Hello daar kan het niet laten om nog even te komen piepen en iedereen een fijne maandag te wensen...ik kijk alvast uit naar de verrassingen deze week. Voor wie me nu nog niet kent ....ik ben NOOTJTE en kom van bij mijn grote vriend Jürgen

Thor

Goede morgen
Hier een berichtje van Thor
Ken je mij nog?
Het kleine Folyfootertje
Toen mijn nieuwe baasje mij bij jullie kwam ophalen zei jij dat ik met mijn gatje in de boeren boter was gevallen
Toen snapte ik er niks van
Maar dat duurde niet lang voor ik begreep wat dat was
Ik krijg heel veel liefde en aandacht en speciale snoepjes( ik wil maar 1 merk)
En ik ben mee op vakantie geweest naar Spanje en heb lekker met het vrouwtje in het zonnetje gelegen
Ik hoop dat al de Folyfooters net zo n bof kontjes worden als ik
Poot Thor

Nessy

18-01-2018 zat ik in de auto te wenen van geluk toen het telefoontje kwam van folyfoot! Dat wij de gelukkige waren die nessy (toen roxy)mochten adopteren! Vandaag zijn we een jaar verder en ik heb er nog geen moment spijt van dat wij deze keppekeutel een 2de kans gaven op een betere thuis!
Mijn "klein" Nesselke visselke we zijn zo blij dat jy een deel van ons gezin bent! πŸ–€πŸ˜˜ #adoptdontshop

Laika

Onze Laika is nu 8 jaar en we hebben haar 7 jaar geleden bij jullie geadopteerd. nog geen seconde spijt van gehad. een droom van een hond. ze gaat overal mee naartoe.

Lexie 

Ons Lexieke, intussen al 4 jaar geleden geadopteerd uit jullie dierenopvangcentrum.
Al 4 jaar het zonnetje in huis
Al 4 jaar de beste zus van ons ander zonnetje Chelsea.
Al 4 jaar maakt ze onze dag goed.
Al 4 jaar de liefste hond van de wereld
Al 4 jaar een prachtig hondenkind
Al 4 jaar....
❀️❀️❀️❀️

Statham 

Hallo iedereen,
Zoals beloofd stuur ik jullie nieuws met fotokes erbij van onze Statham.
Reeds 1 weekje bij ons, en we zijn zo gelukkig!
Statham doet het uitstekend. Rent naar harte lust in onze lange tuin. Speelt met de bal.
Leert heel rap bij, commando's  , luistert heel goed.
Is zo gelukkig en dankbaar!
Nadat we van het asiel kwamen, meteen moeten doorrijden naar school om ons dochtertje op te halen.
Ook meteen verrassing voor ons Celia dat we Statham hebben geadopteerd. Had hem de vorige vrijdag al gezien.
Statham houdt enorm veel van kinderen.
Het was een grote belevenis gans de vrijdag al voor hem.
Zijn warme thuis, zijn mandje die klaarstond met speelgoed, been enz...
1ste nacht ook heel goed geslapen. Eet goed.
Zaterdag ochtend terwijl ons dochtertje aan het trainen was. Daar is een heel groot sportdomein.
Meer dan 1u gewandeld. Deed het super aan de leiband. Veel prikkels moeten opvangen kinderen, lawaai, passage enz..
Heeft alles zo super goed doorstaan. En heel mooi goed gewandeld.
Was moe bij thuiskomst. Wat gesnurkt in zijn mand.
Slaapt in keuken, en mag dan ook bij ons liggen in de living. En doet het supergoed met de andere dieren : 2 senior katten, 2 konijntjes en ons Cleo (11 jaar Rottweiler). Zij is niet meer zo goed ter been (hernia). Is echt een gentleman voor haar. Cleo ook heel blij met de komst van haar nieuwe vriend Statham,
Zondag een hele grote boswandeling gedaan. Goed doorgestapt, goed geluisterd.
Tis zo’n schatje onze Statham!!! Een echte knuffelbeer!

Luna 

 

 

 

 

Luna in haar nieuwe huisje 😍😍😍
Na een lange rit thuis gekomen met Luna ze is een pracht van een beest heel braaf en lief . Even haar laten wennen en straks nog gaan wandelen en ze is niet weg te slaan van mijn zoontje 😊 dikke dankjewel

smurfje nu Jefke 

 

 

 

 

 

Smurfje die verloren binnen kwam en de eigenaar nooit is opgedaagd, hebben we volledig in orde gemaakt zoals de wet het voorschrijft en is vertrokken na zijn wettelijke termijn naar zijn nieuwe thuis 😍, en waar kan hij beter zitten dan bij onze vaste medewerker Rosemary 😊, zie hem stralen bij zijn vrouwke πŸ’–,

petatje

 

 

 

 

 

 

 

 

Gisteren is petatje vertrokken naar zijn nieuwe huisje 😊 vandaag is zijn broertje petoetje vertrokken naar zijn nieuw huisje. Geen foto bij vertrek hier, maar wel eentje bij aankomst in zijn nieuwe huisje 😁 en zo ken ik hem ons petoetje, een echte ontdekkingsreiziger 😍😍😍😍

Pluisje 

 

 

 

 

 

 

 

Pluisje bij haar nieuwe thuis, ze is vanmorgen vertrokken naar haar nieuwe thuis en kregen al deze foto's al doorgestuurd 😍 lekker bij baasje relaxen en spelen met een pluim. Wat is het zalig al we dieren plaatsen dat we onmiddellijk zo prachtige foto's krijgen 😁

Boemer   

 

 

 

 

 

Goeiemorgen 😊
Dag Jürgen, een update van Anthar/Boemer. Ondertussen zit zijn Frans avontuur er al even op en is hij al enkele maanden bij ons. We zijn nog altijd heel blij dat wij hem een nieuwe thuis hebben kunnen geven. Hij is super flink, onze topper. Het is een beetje een all-in-one pakket, een goede waker, een echte familiehond en een knuffelbeer in één. We zijn zo blij dat we dit kunnen doen voor hem en dat hij ons zo beloond met goed gedrag. Hij heeft geleerd om te gaan zitten en zijn pootjes te geven om af te kuisen voor hij binnen komt, hij loopt mooi naast ons als we gaan wandelen, hij springt enkel op commando in en uit de auto, hij loopt niet weg,... gewoon top!

Mundo 

Gizmo voorheen Mundo is gisteren naar de speelweide geweest en ook lekker gezwommen in de vijver en deze morgen vroeg mee gegaan naar de paarden, hij voelt hem al helemaal thuis bij zijn nieuwe baasjes 😁

Panter 

Hier een foto van Panter (links) stelt het heel goed bij zijn nieuw gezin en komt al goed overeen met de andere poezen in het gezin 😍,
We zijn altijd super tevreden met de foto's dat we krijgen van geplaatste dieren. Ook onze volgers vinden het leuk van de dieren dan eens terug te zien.

Gipsy 2.0 nu Herbie 

Gipsy 2.0 nu Herbie stel het super bij zijn nieuw baasje, hier een berichtje ervan :

Hallo, bedankt vr de update. Ja tgaat goed. Na 3 dagen zich heel vaak verbergen kwam hij geleidelijk meer tevoorschijn. Nog wat achterdochtig maar komt wel los. Gr Vincent

Casper (hond) en Zoe (poes) 

Hun dagelijkse rustpauze in de zon 😍

Jantje 

Jantje net gewassen, en hij voelt hem al helemaal thuis in Oudenaarde 

Rupesh 

Hallo, ik ben Rupesh! Ik ben geadopteerd sinds januari en ben nu eindelijk verhuisd naar mijn nieuwe huisje in Erpe Mere, ik heb het hier heerlijk naar mijn zin met een grotere tuin om in rond te crossen samen met mijn klein baasje :) ik ben ook heel gehecht aan mijn baasjes nu en zou ze de hele dag door knuffelen en likjes geven :) het liefst van al speel ik verstoppertje met mijn groot baasje onder het dekentje maar dan wil ik ook in de zetel liggen en dat mag dan eigenlijk weer niet :p Dikke poot van Rupesh! 🐾

Pipa 

Onze berenmeisje Pippa is vandaag voor de eerste keer naar het trimsalon geweest !
Helemaal blij met het resultaat ❀

Leia 

 

 

 

 

 

 

Leia, in haar nieuwe thuis :-) wat is ze blij en de baasjes ook :-) was wel even paniek als ze in het asiel binnen waren of ze wel mee zouden krijgen hihi. Onze medewerker Jurgen was weer een grapje aan het maken. maar ooo wat waren we gelukkig dat we ze mee kregen en haar een nieuwe thuis mochten geven!

Remmel 

Mijn baasje is 1000% trots, dat jullie haar 2 jaar geleden de kans hebben gegeven om mij te adopteren. Met alle trots en liefde heeft zei in Nederland haar eigen honden sportclub geopend voor powerbreeds. En dat allemaal te bedanken aan het feit dat ik bij haar ben komen wonen! Haar club logo is gebaseerd op mij! En hoe leuk is dat nu om dit terug te zien.
Folyfoot wij willen jullie hartelijk bedanken!!

Radja 

Vandaag is hier een Folyfooter jarig. Hij is 2jaar geworden en al 18 maanden onze 2de lieveling... Love You Radja πŸΆπŸ’

Tijgertje 

Ik ben tijgertje, nu 8 maandjes jong en werd geboren in folyfoot. Daar werd ik heel goed verzorgd en veel geknuffeld door een lief meisje, ik denk als ik het mij goed herinner dat ze Davina heette. Toen werd ik geadopteerd door een heel lief gezin met, ja hoor, had ik geluk, ook een lief meisje die voor me zorgt en een hondenvriendje Lucas. Ik plaag hem graag, we spelen veel samen, slapen samen en ik was zijn kopke elke dag. Zo zalig, lekker samen luierikken in de warme mandjes en dekentjes in de zetel. I feel like I am the king of the castle, o neen wacht I am the king of the castle πŸ‘‘πŸ˜ lieve knuffeltjes en je hoort nog wel van mij 😘

Baziel 

 

Basiel is volledig geïnstalleerd πŸ˜€.
Foto's van in de tuin waren bijna onmogelijk om te nemen, doordat hij zo enthousiast was. Hij is heel nieuwsgierig naar onze andere dieren, maar blijft daar gelukkig rustig onder.
Nu lekker in zijn mandje uitrusten van een spannende dag 😁.
Heel hard bedankt voor alles!

Nala en Nouga

Nog twee die een gouden huisje gevonden hebben 😁 Blij om zo nu en dan nieuws te krijgen van ons adoptantjes 😍😍😍

Happiness is having a cat as a best friend, Nala & Nouga ❀️

Chelsey

Hallo, hier een update hoe het gaat met Tosca (Chelsey), ze doet het geweldig hier in het gezin. Ze is behoorlijk zoals het te zien is aangekomen. Het is een vrolijke en lieve meid, die graag aandacht en knuffels wil hebben. We zijn super blij met haar!! Groetjes baasjes Tosca

Sky 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sky (alias Snoopy) geniet van het zonnetje 😍

Roxy 

 

 

 

 

 

 

Kleine Nessy (Roxy) wordt groot πŸ€—β€οΈ

Noutsie 

 

 

 

 

 

 

Een klein verhaaltje van kleine Noutsie met een groot karakter. Ondertussen is hij 14 jaar de lieverd πŸ€—β€οΈ

In 2005 was er een enorme inbeslagname. Wij adopteerden ons Noetsie daar. In 2009 is ons huis afgebrand. Hij overleefde. Na 13 dagen vonden we hem terug. Nu zoveel jaar later is hij nog steeds bij ons. Een hondje met een verhaal

Alexke 

Alexke amuseert hem precies πŸ˜πŸ€—πŸ₯°
Alexke amuseert em tot in zulte, met zijn poepje in de boter gevallen de lieverd

Ellie 

 

 

 

 

Goeiemorgen 😊

2 jaar bij ons een geweldig braaf beestje onze schat Ellie 😍

Gismo 

 

 

 

 

 

 

hallo ik laat even weten dat gismo het heel goed stelt. hij komt goed overeen met zijn kleine zus. hij is een echte knuffelaar en enorm beschermend naar ons toe. hij maakt ons gezinnetje compleet

Coda 

Prachtig nieuws van coda 😍😍😍
Hi Jurgen, hier een aantal foto’s en filmpjes van Coda. Hij is nu ongeveer een maand bij ons en je merkt dat hij het elke dag meer en meer gewoon begint te worden. Hij wandelt graag, snuffelt graag en speelt graag in de tuin. Maar boven al is hij echt een schat! De momenten wanneer hij alleen is houdt hij zich goed bezig. Hij heeft ook nog niks kapot gebeten in huis. Hij blaft en toe wel eens naar een voorbijganger aan de raam maar dat is echt het enige dat er op te merken valt. Hij luistert redelijk goed (iets minder als er katten in de buurt zijn). Het gebeurt dat hij eens blaft naar een voorbijganger tijdens het wandelen maar dat gebeurt echt zelden. Wij zijn alvast blij dat we Coda een nieuwe thuis hebben kunnen geven en vinden hem de ideale huisvriend. En we merken toch ook wel dat hij hier graag is :) Groeten Ivo & Griet

Milo 

Hier al een paar foto's  mogen ontvangen van Milo die gisteren vertrokken is naar zijn nieuwe thuis 😍

Nina 

 

 

 

 

 

 

 

Ken je ze nog? Mina de border collie met 1 oogje? Wel ze wenst iedereen een fijne zondag en laat ons zeggen dat we in Folyfoot niet meer Mina zeggen maar Diva 😍😍 want zoals we horen van haar baasjes is ze een echte Diva en princess πŸ‘Έ